ГЛОСИ
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
септември 03, 2010, 11:03:24

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Приятели, това е форум за литература и хора, очакващ да стане наш дом. Чист и подреден. Да го изпълним с живот, без да посягаме на чистотата му. Усмивчица
30687 Публикации в 3724 Теми от 70 Членове
Последен член: admin
* Заглавна Страница Помощ Търси Календар Вход Регистрирай
+  ГЛОСИ
|-+  ЧЕКМЕДЖЕ - за всичко и за всички
| |-+  ВЕСТНИК - за личности, събития и споделености
| | |-+  Програма на "Майски празници "Глоси" - София-Кюстендил-Благоевград'09"
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] Надолу Изпрати темата Изпечатай
Автор Тема: Програма на "Майски празници "Глоси" - София-Кюстендил-Благоевград'09"  (Прочетена 892 пъти)
glossar
Гост
« -: май 21, 2009, 14:47:11 »

Програма на "Майски празници "Глоси" - София-Кюстендил-Благоевград'09"*

28.05.2009 г., 18:30 ч. - София, галерия "Кръг+" (ул. "Будапеща" №5):
Откриване на празниците и вечер с литературата на авторите на "Кръстопът", DICTUM и "Глоси";

29.05.2009 г., 17:45 ч. - Кюстендил (парка пред Читалище "Братство" и Галерия "В. Димитров - Майстора"):
Акция "Гора на словото" - засаждането на новото дръвче в гората на словото ще бъде посветено на паметта за Биньо Иванов;

29.05.2009 г., 18:45 ч. - Кюстендил (Галерия "В. Димитров - Майстора"):
Церемония по приемане от кмета на Кюстендил на паметния знак "Град-домакин на Годишните награди на Академия "Либер" (първата "година" на наградата за втора издадена поетична книга от български автор на Академия "Либер" е посветена на паметта за Биньо Иванов);

30.05.2009 г., 11:30 ч. - местността край Мъжка света обител "Св. Йоан Рилски" (над село Скрино):
Акция "Думи за брод";

30.05.2009 г., 19:00 ч. - Благоевград, "Салон на изкуствата на Радио Благоевград" (в сградата на РТВЦ-Благоевград):
Премиера на книгата на Георги Калайджиев "Кандило на разсъмване";
Награждаване на лауреатите от конкурса за хайку, съпътстващ конференцията "Език и съзнание в хайку", организирани от ЮЗУ "Неофит Рилски" и "Хайку клуб "София";
Вечер с литературата на участниците в "Майски празници "Глоси" и конференцията "Език и съзнание в хайку";

31.05.2009 г., 11:30 ч. - местността над село Дъбрава край Благоевград:
"Акция "Думи за брод" и закриване на празниците...

Участниците в празниците ще се присъединят и към церемонията по връчването на наградите от третия конкурс за поезия "Биньо Иванов" (29.05.09 г., 18:00 часа, Кюстендил, Галерия "Владимир Димитров-Майстора", както и към заседанията на конференцията "Език и съзнание в хайку" (30-31.05.09 г., Благоевград, база "Бачиново" на ЮЗУ "Неофит Рилски")...

* –  "Майски празници "Глоси" са част от програмата на "Национален литературен фестивал "Глоси".
« Последна редакция: май 21, 2009, 14:54:42 от glossar » Активен
glossar
Гост
« Отговор #1 -: май 25, 2009, 13:23:43 »

До този момент участие в четенето на 28.05.2009 г., от 18:30 часа в Галерия "Кръг+" са потвърдили (по азбучен ред на "малките" имена):

Божидар Пангелов
Бояна Петкова
Валентин Дишев
Ваня Константинова
Васил Георгиев
Весела Кучева
Владимир Левчев
Георги Милев
Димитър Ганев
Емил Христов
Камелия Спасова
Катя Начева
Левена Филчева
Лора Скорчева
Марица Колчева
Мария Калинова
Мария Тодорова
Невена Борисова
Нели Добринова
Петър Чухов

(списъкът постоянно се допълва)...
« Последна редакция: май 25, 2009, 17:49:36 от glossar » Активен
Мария Тодорова
Hero Member
Публикации: 597

Профил
« Отговор #2 -: май 28, 2009, 19:33:26 »

Аз отидох в политехническия музей. Понеже си забравих и телефона се прибрах у дома. Зле съм, да! Плачещ
Активен

Откачалка. Господар на настоящето и никога на нещо друго.
Бояна Петкова
Hero Member
Публикации: 1116

Профил WWW
« Отговор #3 -: май 28, 2009, 21:57:47 »

И аз съм зле. Забравила съм как да се държа сред хора, пред микрофон съвсем. Сори за което.
Но ми беше изключително радостно да ви видя!  Целувчица

Пожелавам ви щастливи, пълни майски празници и се надявам догодина да съм отново с вас!

Айде, и да разказвате!
Активен

Аз съм Ян Бибиян,
аз съм малък като залък,
силен като великан!
Страници: [1] Нагоре Изпрати темата Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на:  

Кръстопът       DICTUM       LiterNet       "Либерален преглед"       Public Republic       "Национален литературен фестивал "Глоси"